dijous, 9 de desembre del 2021

Granados talla el micro a Mario perquè no li agraden els seus retrets

 


En el ple municipal del passat 24 de novembre es va produir un fet molt poc habitual. L’alcalde de Salou, Pere Granados, va tallar el micròfon al regidor del PP, Mario García, perquè no volia que seguís parlant més. 

Bé, més que parlar Mario li recriminava que destini 17.000 euros de la tercera modificació de crèdit per a despeses d’alcaldia, quan aquest departament ja té pressupostats 153.922 euros. 

Després d’aquest retret, l’esbroncada va seguir d’aquesta manera: 

一Mai no tindrà vostè un alcalde tan auster com jo. 

En aquest municipi hi pot haver un alcalde que gestioni els diners públics millor que vostè i, de fet, només és qüestió de temps perquè els veïns del nostre municipi puguin comprovar-ho. 

Ho dubto, i si vostè es mira a si mateix veurà que és aquí de casualitat, perquè en les pròximes eleccions potser perdrà l’escó. 

La humilitat és necessària en política, la prepotència no hauria de formar part de l’ADN dels polítics. Jo només li puc donar un consell: vostè sigui més humil i no tan arrogant i prepotent perquè al final el temps acabarà donant-nos la raó. 

Després d’aquesta enganxada i la intervenció d’altres portaveus de l’oposició, va prendre la paraula el regidor d’Hisenda, Yeray Moreno (PSC), que va manifestar que el destí d’aquests diners és de caràcter social. 

“Quin caràcter social és incrementar en 17.000 euros la partida pressupostària de l’àrea d’alcaldia?”, va preguntar-li Mario. 


Salou rebrà milions deuros dEuropa


L’alcalde es va interposar llavors en el debat per tornar a carregar contra García, acusant-lo de demagog, ja que aquests 17.000 euros serviran per contractar lempresa IF Group “que portarà a Salou milions (sic) dels fons europeus Next Generation”. 

García va voler contestar un altre cop per mostrar el seu desacord, i va ser en aquest moment que Granados va prémer un botó i el micro de Mario va callar. La qual cosa no va ser obstacle perquè aquest seguís parlant sense adonar-se que, tret dels que l’envoltaven i l’alcalde mateix, ningú més el sentia. 

Granados va acabar la disputa dient que no li interessava la “demagògia” que el regidor del PP feia servir fent veure el que no és. “El debat està finalitzat”, va reblar.