dissabte, 4 de desembre del 2021

La covid es dispara a Cambrils, i l’alcalde sense mascareta

 


Una trentena d’artistes participaran en la 14a edició de Tallers Oberts el cap de setmana 11 i 12 de desembre, en el marc de la festa major de la Immaculada de Cambrils. Per promocionar la iniciativa ahir al matí l’alcalde, Oliver Klein, el regidor Joan Maria Artigau i un grup de creadors es van fer una fotografia davant les barques de vela llatina del port. (Font: Revista Cambrils). 

L’Ajuntament va informar dijous passat del començament d’una campanya de prevenció de la covid als centres educatius del municipi perquè la cosa no va bé. 

Cambrils registra des de fa una setmana un ràpid empitjorament de la situació epidemiològica (es troba entre les ciutats que presenten més risc de contagi de Catalunya, amb un risc de rebrot de 711 punts i una Rt de 2,36), i l’alcalde, en lloc de donar exemple de prudència, va sense màscara. 

El Departament de Salut és contundent sobre això: “La mascareta és obligatòria en exteriors sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat interpersonal”. 

A veure, Oliver, repeteix amb mi: “La mascareta és obligatòria en exteriors sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat interpersonal”. Vinga, una altra vegada. “La mascareta és obligatòria en exteriors sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat interpersonal”. 

Ho comences a entendre ja? Cony, Oliver, que cada vegada t’assembles més a l’alcalde de Salou!