dissabte, 15 de gener del 2022

Cent dies després, Oliver Klein encara va en patinet

 


ERC i Junts, ara a l’oposició, van fer balanç ahir dels 100 primers dies del nou govern municipal, integrat per NMC, PSC, Cs, PP i dos regidors no adscrits a res. Tant l’exalcaldessa Camí Mendoza (ERC) com Lluís Abella (Junts) van lamentar la “falta de rumb, transparència, improvisació, continuisme, desgovern i descoordinació” dels nous dirigents. 

“L’únic que volia el senyor Klein era aconseguir l’alcaldia; era el seu objectiu personal i el va aconseguir. Rumb zero, transparència zero; això provoca descoordinació i improvisació general”, va explicar Mendoza, mentre que Abella va destacar que la nova soldadesca “és la viva imatge d’un grup de gent que, moguts per la seva ambició de tenir una cadira i despatx propi, governen Cambrils sense rumb”. 

“Res de res fet pel nou govern. L’única acció política a Cambrils és tirar endavant projectes decidits, engegats i dotats econòmicament del govern anterior”, va reblar el portaveu juntaire. 

Tant Mendoza com Abella van ser apartats de l’alcaldia el 28 de setembre passat, després que el seu soci de govern de NMC, encapçalats per Oliver Klein, s’aliessin amb l’oposició en bloc per nomenar-lo a ell com a nou alcalde. 

Prova de com van de perduts els nous mandarins és que encara no han pogut aprovar el pressupost del 2022. (Font: Revista Cambrils).