dimecres, 19 de gener del 2022

ERC creu que Oliver Klein és un sabatot

 


A l’hora de fer el balanç dels primers 100 dies del nou equip de govern, la portaveu d’ERC, Camí Mendoza, va explicar que l’actual alcalde, Oliver Klein, segueix tots els projectes que va encetar el govern anterior, del qual Klein formava part fins que es va aliar amb l’oposició per presentar una moció de censura perquè el fessin alcalde a ell. 

“És un continuisme total. Encara no ha presentat cap nova proposta”. Mendoza també es va mostrar preocupada pel futur d’alguns projectes anunciats per ella, com la remodelació de la rambla de Jaume I i, principalment, les obres de l’avinguda de l’Esport, “ja que aquestes estan subjectes a dues subvencions i caldria començar i acabar l’obra abans del tercer trimestre de l’any per tal de no perdre aquests ajuts econòmics”. 

L’exalcaldessa també va criticar les presses que té l’actual govern per enderrocar de lantiga estació de tren i que no se’ls acceptés [a ERC i Junts] fer una consulta popular per preguntar sobre el futur de l’edifici. 

Mendoza es va referir igualment al “limbe” de la regidoria de Cultura, al relegament progressiu del català al consistori i al paper ambigu que juguen els dos regidors no adscrits, Joan M. Artigau i Patricia de Miguel, que “no estan ni al govern ni a l’oposició”. (Font: Revista Cambrils).