dissabte, 15 de gener del 2022

L’Ajuntament torna a celebrar un ple d’amagat

 


L’Ajuntament de Salou va celebrar ahir un ple extraordinari. Dels que es convoquen de tant en tant. Va ser telemàtic, s’havia de debatre el programa de govern municipal i cap partit va dir res abans de la sessió. Com menys testimonis, millor.

El consistori ha esdevingut un ranxo de terratinents de la política vetat al ciutadà. Quan un dia, en un ple ordinari, una formació de l’oposició demana aclariments, l’equip de govern de Sumem i el PSC acostuma a contestar que ja els ho diran en comissió. És a dir, de portes endins. Sense espectadors.

El ple municipal és l’únic instrument que té el ciutadà pot comprovar mínimament i sense filtres com es desenvolupa la vida local. Però tots els partits ens neguen aquest dret democràtic, ja que les notes de premsa posteriors que es redacten són subjectives i no reflecteixen la realitat del que ha passat.

Més encara, l’enfocament que hi donen sempre és favorable a l’alcalde, Pere Granados, i el seu seguici socialista. Però també l’oposició actua d’esquena al poble que van prometre representar dignament. 

D’aquesta manera tan deplorable és com ens serveixen.