diumenge, 27 de febrer del 2022

Els defensors de l’estació demanen a Klein que no es precipiti

 


La plataforma Conservem lEstació de Cambrils considera que lalcalde de la ciutat, Oliver Klein, es precipita volent enderrocar ledifici, especialment després dhaver-se sabut que el traçat del futur tramvia del Camp de Tarragona passarà davant seu i prosseguirà fins a lactual estació de la riera dAlforja. 

“La conclusió és que l’alcalde es precipita i que el que ha explicat fins ara no quadra amb el que ara sabem. Es vol tirar pel dret quan totes les opcions estan obertes. Perquè vol córrer tant? [enderrocant l’antiga estació.] Al final en lamentarem les conseqüències”, ha declarat. (Font: Conservem Estació Cambrils).

La plataforma assegura que demolir l’antiga estació, que forma part de l’inventari del Patrimoni Cultural Català de la Generalitat, comportarà la desaparició d’un edifici històric que es pot aprofitar per a usos socials. A més, el cost dels treballs aniria a càrrec dels veïns de Cambrils, malgrat que és propietat dAdif. “És un despropòsit”, afirma, i demana que s’ajorni la decisió municipal fins després de les eleccions municipals de l’any que ve. (Font: Revista Cambrils).