dimarts, 1 de febrer del 2022

Granados diu ara que creu en la igualtat de gènere

 


Amb motiu de la festa major, l’Ajuntament de Salou va presentar ahir un protocol d’actuació davant casos de violència sexual en espais públics d’oci. A l’acte van assistir diferents intervinents al document. Totes eren dones, com era raonable. Però també s’hi va sumar l’alcalde, Pere Granados, ja que aquest, per tal de sortir a la foto és capaç fins i tot de posar-se faldilles. 

Com era d’esperar, lirreprimible Granados (és que no sen pot estar!) també va fer declaracions. Com ara que “Salou té un ferm compromís amb la igualtat i amb la no-discriminació per raons de diversitat sexual o de gènere”. (Font: Ajuntament de Salou). 

Més hipòcrita no es pot ser. El mes de gener passat l’alcalde va anunciar que enguany es construirà el Casal de la Dona. Deixant clar que aquest equipament comptarà amb “cuina per als cursos de formació”. 

Aquesta mentalitat patriarcal i retrògrada de l’alcalde (cuinar és cosa de dones) va provocar que el regidor del PP, Mario García, preguntés en el ple de la setmana passada a la regidora d’Igualtat, Estela Baeza (PSC), si compartia aquest criteri cavernícola de Granados. A la qual cosa Baeza li va contestar que no i que el projecte s’haurà de revisar

Ara l’alcalde surt en defensa de la igualtat de gènere. Però només per quedar bé. Granados té una mirada artrítica de la dona. I la seva concepció del feminisme és pròpia de la fal·locràcia. Per molt que ho intenti dissimular.