dimecres, 23 de febrer del 2022

Hard Rock tira endavant malgrat els obstacles que hi posa Granados

 


El nou pla d’urbanístic de Hard Rock ja té el vistiplau inicial de la Generalitat per poder tirar endavant. Ahir, la comissió d’Urbanisme del Camp de Tarragona va aprovar el nou document que substitueix el que va tombar l’any 2020 el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que va considerar nul·la una part del pla urbanístic per una àrea massa pròxima a la zona de risc químic. 

Tant Salou com Vila-seca ja van validar el document divendres passat a la junta del consorci del centre recreatiu i turístic. 

Malgrat això, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha tornat a carregar contra la Generalitat i Vila-seca. Considera que els estatuts del consorci no s’han de tocar a l’hora de fer aquest canvi, malgrat que beneficia Salou fiscalment. 

Una postura en què discrepen la Generalitat i Vila-seca, amb la qual cosa es confirma la delera que té l’alcalde de Salou pel protagonisme. A partir d’aquí, s’obre un període de trenta dies per poder presentar al·legacions. 

De fet, la plataforma Aturem BCN World ja ha anunciat que ho farà i, fins i tot, podria anar més enllà presentant un nou recurs contenciós administratiu als jutjats. 

Una altra prova que Granados sempre va a la seva és que l’alcalde de Salou confia que al juny o juliol les màquines puguin començar a treballar. Vila-seca, en canvi, es mostra escèptica amb aquest calendari i creu que faran falta més mesos. (Font: TAC 12).