dimarts, 22 de febrer del 2022

L’Ajuntament no troba local per a la Creu Roja perquè paga molt poc

 


L’Ajuntament de Salou ha declarat desert el concurs que va convocar el passat mes de desembre per arrendar un local que després cediria a la Creu Roja perquè hi pugui dur a terme les seves activitats benèfiques. 

Fa un any, el 24 de febrer del 2021, el consistori es va comprometre a facilitar aquest espai a l’entitat humanitària, d’acord amb el conveni de col·laboració subscrit amb ells. La Creu Roja de Salou atén 200 famílies vulnerables del municipi cada mes. 

La raó per la qual ningú no es va presentar al concurs és que l’Ajuntament ofereix un preu molt pobre: 500 euros al mes al carrer de Barcelona, ​​un “import millorable a la baixa” (és a dir, com més barat millor), segons estipulen les bases del concurs. 

A veure, trobar un local gran al carrer de Barcelona, ​​una de les principals artèries comercials del municipi, per 500 euros o menys al mes és de somiatruites, és com demanar la lluna en un cove. Perquè amb aquest preu no aconseguiran res. 

Sobta que els nostres responsables municipals siguin garrepes quan es tracta d’ajudar els pobres però, en canvi, per a festes, fardar i collonades diverses, vinga, pista! 

Per cert, l’alcalde, Pere Granados, va presentar ahir una bateria de jornades gastronòmiques. Segur que són per donar de menjar als que passen gana!