dimecres, 30 de març del 2022

Granados i Klein, cada cop més semblants

 


Tenen molt en comú: van aconseguir l’alcaldia gràcies a una moció de censura. Els encanten les intrigues polítiques i el poder. Són amants de la fotografia i, a més, es consideren detentors d’una missió gairebé divina que consisteix a garantir el benestar general. Perquè ells són els escollits. 

Ahir, els alcaldes de Salou de Cambrils, Pere Granados i Oliver Klein, van participar en un acte de la Diputació de Tarragona on es va presentar un pla conjunt de promoció turística de la Costa Daurada. Perquè aquest any sí, aquest any serà el de la recuperació. 

Les claus de la campanya les va facilitar la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé. També van assistir-hi la regidora d’Innovació i Turisme de Vila-seca, Cristina Cid, i la presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Berta Cabré. 

La nota de la Diputació no inclou declaracions de Granados, Klein ni Cid. Sí de Cabré. Això no va ser obstacle, però, perquè en tornar a casa els alcaldes de Salou i de Cambrils difonguessin la mateixa nota però incloent-hi declaracions seves (ho podeu veure aquí i aquí). 

No ho poden evitar: es creuen importants i busquen protagonisme. Encara que el seu paper sigui secundari.