dimecres, 30 de març del 2022

Cambrils registra la seva 66a mort per covid

 


La Generalitat ha decidit tractar la covid com una malaltia respiratòria més. Per això, des d’aquesta setmana ja no es fan testos i els positius no s’han d’aïllar. També limita a dimarts i dijous la informació de les dades sobre l’evolució de la pandèmia. 

Així, segons les xifres proporcionades ahir, una persona ha mort de covid a Cambrils des de divendres passat. Amb la qual cosa ja són 66 les persones mortes al municipi a causa de la malaltia. 

El risc de rebrot se situa en 485 punts i la velocitat de propagació del virus està en 0,81. Una mica més baixa que a Salou, on és de 0,89, i pràcticament igual a la de Vila-seca (0,82). 

El risc de rebrot a Salou és de 427 punts, i a Vila-seca, de 659. Uns registres encara molt alts (a partir de 100 s’entra en la zona vermella). 

Prova que el virus segueix circulant no és només la mort apuntada. En aquests quatre dies Cambrils va detectar 40 nous positius, Vila-seca, 36 i Salou, 28. 

Una altra mostra que la pandèmia no defalleix la tenim a la Xina: les autoritats del país han confinat Xangai durant nou dies davant el seu pitjor brot de Covid-19.