dimarts, 29 de març del 2022

Granados, nou alcaldable del PSC?

 


L’exministre de Sanitat i primer secretari del PSC, Salvador Illa, va ser ahir a Salou. Queda poc més d’un any per a les municipals i cal fer tot el possible per conquerir l’alcaldia de la capital de la Costa Daurada. 

Amb aquest propòsit, Illa va dinar al Mesón del Segoviano amb David González, portaveu socialista al consistori i home fort del partit al municipi. El PSC és soci de govern de Sumem, liderat per l’alcalde, Pere Granados. 

L’any vinent cal aconseguir l’alcaldia. I qui millor ho té és Granados, que d’aquesta revalidaria una altra vegada el càrrec. Per això hem decidit que la llista del PSC l’encapçali ell. De fet, ens ha trucat, és ell qui se’ns ha ofert. Com ho veus, David? 

Fa quatre anys ja va intentar la mateixa jugada amb Cs, però el partit taronja, convençut que arrasaria, el va rebutjar i va apostar per Pere Lluís Huguet. Al final, el tret els va sortir per la culata. Aquesta vegada Granados ho prova amb nosaltres perquè no vol deixar la poltrona. Com tots. I fa bé. 

Però tranquil, David, que el teu lloc no perilla. Paraula d’Illa. Hi aniràs de segon. Granados és espanyolista i ens cal un home així. Sí, ja sé que tu ets molt vàlid i sacrificat. 

Avui, per exemple, en lloc d’anar-te’n de fato a Barcelona, com tocava, has tingut el detall d’atendre’m i d’acceptar les meves indicacions. Ho tindrem en compte, seguiràs cobrant bé i mantindràs el càrrec, per això no pateixis. 

Però l’alcaldia deixa-la per Granados. Tu encara ets jove i tens temps per fer coses grans. A més, a Granados tampoc no li queda massa corda, ja ho veuràs. És veritat que se’ns ha ofert per anar el primer, però Iceta fa molt de temps que pensa en ell. I el Miquel, com a bon ministre, quan apunta, dispara.