dijous, 10 de març del 2022

Klein culpa ERC i Junts del seu retard en l’aprovació del pressupost

 


Al ple extraordinari de dimarts passat de l’Ajuntament de Cambrils, que havia d’aprovar amb tres mesos de retard el pressupost per al 2022, l’alcalde, Oliver Klein, va carregar durament contra ERC i Junts per haver demanat un informe jurídic previ sobre la legalitat dels comptes. 

ERC i Junts tenen dubtes sobre el ball de números que sha fet amb partides com la recollida d’escombraries, el Festival Internacional de Música, la neteja de les instal·lacions municipals i d’altres que poden no estar correctament pressupostades. 

La petició d’aquest informe es va fer el dia abans del ple perquè, segons ERC i Junts, l’alcaldia no els havia comunicat la celebració de la sessió fins a última hora. Com que l’equip de govern va assegurar que no va tenir prou temps per preparar linforme en qüestió, el ple es va haver de suspendre fins demà a les vuit del matí. 

“Vostès poden retardar la maquinària de l’Ajuntament, vostès volen endarrerir la sessió plenària per un document que no servirà per a res”, els va etzibar molest Klein. (Font: Revista Cambrils). 

Gran sentit de la democràcia, el de l’alcalde de Cambrils, que nega als altres el dret legítim d’impugnar els seus comptes. 

Per cert, Klein és el menys indicat a l’hora de retreure a ERC i Junts dilacions en l’aprovació del pressupost, ja que ell no el va portar al ple fins al 28 de gener passat.