dissabte, 26 de març del 2022

La Volta a Catalunya arriba avui a Cambrils (i II)

 


La Volta a Catalunya arriba avui a Cambrils. És la penúltima etapa de la cursa, que aquest matí ha sortit de Salou. La prova afectarà diversos carrers i places del municipi. 

A partir de les 9 hores, la Policia Local ha començat a tancar els carrers del recorregut i senyalitzarà els desviaments de la circulació a les vies alternatives. 

Això afecta principalment al tram de l’avinguda de la Diputació (entre el carrer del Camí del Corralet i el carrer de Vila-seca). Els vehicles es desviaran pel Vial del Cavet. L’arribada dels ciclistes està prevista entre les 16:30 i les 17 hores. 

Això obliga a tallar al trànsit l’avinguda Baix Camp, carrers Barcelona, Santa Joaquima de Vedruna, plaça de l’Ajuntament, Vial del Cavet sentit Salou, carrer Camí del Corralet, avinguda de la Diputació (sentit Cambrils), fins a l’avinguda de Joan XXIII, on estarà ubicada la línia d’arribada. 

També es veuran afectats serveis com parades de bus i pàrquing privats que tinguin el seu accés o sortida dins del recorregut. (Font: Revista Cambrils). 

Esperem que després de la pallissa que porten els ciclistes no els facin passar per la rambla de Jaume I.