dilluns, 16 de maig del 2022

Chanel alerta a Eurovisió dels forats negres de Salou

 


La setmana passada es va anunciar que un telescopi ha aconseguit per primera vegada la imatge d’un forat negre situat a la constel·lació de Sagitari, al mig de la Via Làctia. 

El descobriment és molt important perquè confirma l’existència d’aquesta regió finita de l’espai en la qual creien els científics, però que fins ara no s’havia pogut demostrar. 

En canvi, el que sí que fa molt de temps que s’ha pogut demostrar és la presència de forats negres a Salou. N’hi ha a gairebé tots els carrers, amb les inevitables lesions als turmells. 

A aquests forats se’ls anomena negres perquè són molt perillosos a la nit, que és quan menys llum hi ha i més cec s’hi acostuma a caminar. 

Per això, la cantant Chanel va alertar dissabte passat a Eurovisió del risc que corren els turistes que s’atreveixin a venir a Salou, on proliferen els forats (negres o a plena claror del dia) com en un camp de mines. 

A dalt, Chanel mostra a l’audiència com es comuniquen els joves a Salou: “Ojito con los agujeros negros de Salou”. Un senyal que va aprendre una vegada que va visitar la capital de la Costa Daurada. 

Val a dir que hi ha altres forats negres a Salou, però d’aquests en parlarem un altre dia gràcies al testimoni daquells polítics que es passen el dia besant el cul. Sobretot ara que sacosten les municipals i busquen la manera dentrar o conservar el seu lloc a lAjuntament.