dilluns, 16 de maig del 2022

La Creu Roja es cansa d’esperar un local de l’Ajuntament

 


La Creu Roja s’ha afartat d’esperar. L’Ajuntament de Salou es va comprometre a trobar-los un local el febrer de l’any passat, però, un any més tard, encara no n’ha trobat cap. 

De moment, l’organització humanitària continua prestant els seus serveis en un espai cedit al Parc de la Ciutat, però el consistori ja els ha comunicat que l’han de deixar. 

El govern municipal es va comprometre a pagar-los el lloguer d’un local, però no rep ofertes. El motiu pel qual els successius concursos queden deserts és culpa del procés administratiu que cal seguir, que, segons lalcalde, Pere Granados, és feixuc i allunya possibles arrendadors. 

Però la realitat és que el preu que oferia l’Ajuntament (uns 500 euros mensuals) és ridícul. Especialment, si demanes ​​que el local estigui en un indret cèntric, sigui gran i permeti l’entrada i sortida de vehicles. 

Davant d’aquesta situació, la Creu Roja ha tirat pel dret i ha decidit comprar un local. L’Ajuntament diu que els seguirà ajudant perquè presten una gran tasca solidària al municipi, però caldrà veure si a partir dara la seva aportació va més enllà de les bones paraules.