dimecres, 15 de juny del 2022

Delicatessen Granados

 


El mes de març passat, l’alcalde Pere Granados va presentar a Barcelona, amb tota la pompa, “l’agenda gastronòmica” de Salou, com ell la qualifica. 

Aquest seguit d’actes inclouen el Tasta Salou, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, les de la gamba, el Sabor Salou, el Gastrotour i un llarg etcètera de collonades centrades en el fato, que tant lomple. 

Tot això comporta un desemborsament econòmic important, que l’Ajuntament porta a terme amb molt de gust perquè, segons Granados, Salou és la capital gastronòmica de la Costa Daurada. 

Una fal·làcia que, com a bon manipulador que és, lalcalde no es cansa d’escampar perquè sap que una mentida repetida un cop i un altre pot acabar esdevenint veritat. 

Després, la realitat el posa al seu lloc. 

I és que tanta excel·lència en la cuina, tant de menjar exquisit i selecte que tenim a dojo, i al final venen els turistes i demanen pollastre amb patates, tal com es pot veure en la foto de lee dunn

Això sí, aquest àpat de primera va acompanyat duna cervesa que potser és de la fàbrica Damm, on Granados va presentar la seva insuperable i espaterrant agenda gastronòmica per al 2022.