dijous, 23 de juny del 2022

L’Ajuntament de Salou obre una sauna

 


La junta de govern local ha aprovat avui construir una sauna a l’edifici de l’Ajuntament de Salou per evitar que els funcionaris hagin d’anar a casa a teletreballar a causa de la intensa calor que pateixen perquè l’aire condicionat està espatllat. 

“Volem que el nostre personal gaudeixi del millor entorn laboral i pugui portar a terme la seva feina en les millors condicions possibles. A partir d’ara, res de treballar a 32 graus de temperatura a les oficines, es podran torrar molt millor a la sauna municipal, atès que el termòmetre arribarà fins als 100 graus centígrads. És més, serà un dos en un, perquè quan acabin la jornada estaran tan torrats, que ja no caldrà que vagin a la platja”, ha declarat el senyor Fonts del consistori. 

Si la sauna registra una alta ocupació, com esperen els responsables polítics, “es podrien instal·lar també dutxes especials i una àmplia gamma d’aparells que els proporcionin múltiples sensacions corporals. Per part nostra, que no quedi, farem tot el possible perquè se senten a gust i no s’escalfin més els ànims, que prou caldejats estan ja”, ha afegit el mateix interlocutor. (Font: Tururut Viola News).