dimarts, 14 de juny del 2022

Les fanfarronades de Granados generen mal rotllo a Cambrils

 


Cal reconèixer que si alguna habilitat té l’alcalde de Salou, Pere Granados, és a lhora de fer trampes i embolicar la troca. En això, no hi ha qui el guanyi. Li encanta llençar la pedra i amagar la mà. Per tot seguit gaudir de lespectacle que representa que els altres es fotin d’hòsties gràcies a ell, mentre espera, satisfet i amb el sac ben obert, treure’n profit. 

Fa temps que Granados pregona falsament que Salou és la capital gastronòmica de la Costa Daurada, i a Cambrils ja comencen a estar cansats d’aquesta matraca. 

N’és una prova el darrer ple del municipi del Baix Camp quan, davant la suspensió de la ruta La Mar de Tapes, el portaveu de Junts, Lluís Abella, va recriminar a l’equip de govern la pèrdua de protagonisme culinari. 

“Quina imatge estem donant com a capital gastronòmica de la Costa Daurada? Tenim veïns que ens volen treure aquest títol honorífic que fa tant de temps que defensem i treballem conjuntament amb el sector”, els va retreure. 

Davant d’això, la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, li va contestar que “ara i sempre” defensarà la capitalitat gastronòmica de municipi. “Diguin el que diguin els municipis veïns, la continuem tenint i de moment ningú no ens l’ha tret”. (Font: Diari de Tarragona). 

No hi va haver cap referència explícita a Salou. Però els trets van per aquí. Malgrat que la qualitat de la cuina d’aquesta ciutat, tot i els diners que s’hi gasta l’Ajuntament, deixa molt a desitjar.

Això sí, mentrestant Granados, xalant com ningú del mal de panxa que enfronta els seus veïns cagarrieres. Perquè, com bé sap, divideix i venceràs.