dimarts, 21 de juny del 2022

Un mort per covid a Cambrils, i Granados hi recau

 


Una persona ha mort a causa de la covid a Cambrils, de manera que s’eleva a 67 el nombre de víctimes mortals en aquest municipi des que va començar la pandèmia. 

La defunció es produeix enmig d’un àpid empitjorament de la situació epidemiològica al municipi, ja que el risc de rebrot s’ha disparat fins als 394 punts (176 més que divendres passat, que són les darreres dades proporcionades per la Generalitat) i la velocitat de propagació del virus és de 2,18, la segona més alta de Catalunya, darrere de Tortosa (2,21). 

També ha augmentat força el nombre de contagis: 41 els últims dies, i hi ha un malalt greu per coronavirus a l’hospital. 

A Salou el panorama és molt més estable. El risc de rebrot és de 219 punts (+1) i la velocitat de contagi se situa a 1,18. S’han diagnosticat, però, 19 contagis nous i una persona ha estat ingressada a l’hospital. 

Segons les fonts consultades, entre els infectats hi ha l’alcalde, Pere Granados, que hauria recaigut en la malaltia. La seva darrera aparició pública va ser dimarts passat. 

Vila-seca també es troba en una situació epidemiològica preocupant. El risc de rebrot és de 481 punts (+102) i la velocitat de propagació del virus és d’1,32. S’han comptabilitzat 26 contagis nous, segons el portal Dades Covid.