dimarts, 21 de juny del 2022

A l’Ajuntament de Salou es treballa a 32 °C

 


Quan val la paraula d’un regidor? A Salou, no gaire, la veritat. I si és del regidor Jesús Barragán, encara menys. Suposant que valgui alguna cosa, és clar. 

Al ple del 25 de maig passat el portaveu del PP, Mario García, va preguntar quan estaria arreglat l’aire condicionat (l’onada de calor de dies abans havia provocat que molts funcionaris haguessin de treballar des de casa perquè a les dependències municipals s’asfixiaven), i Barragán va contestar amb l’autosuficiència que el caracteritza que els nous aparells estarien funcionant “el dia 14, màxim el 15 de juny”. 

Avui és 21 de juny, i “mig Ajuntament està treballant des de casa”, m’ha explicat un funcionari. En alguns casos, hi ha departaments sencers que són a casa, perquè el sistema de refrigeració encara no funciona. 

La situació és tan ofegadora, que en algunes dependències s’arriba als 32 °C, quelcom que està prohibit per llei. I a l’inrevés, a l’hivern és la calefacció la que no va. 

Ja no és que Salou li vingui gran a Pere Granados, un alcalde que només viu pendent del seu ego. És tot el règim parasitari que l’envolta el que cal depurar per salvar Salou del desastre més absolut. 

Perquè el que està clar és que quan Granados i la seva camarilla marxin, això no s’arregla en quatre dies.