diumenge, 24 de juliol del 2022

Els veïns de Carles Buïgas ja no aguanten més

 


“Estem que explotem per la situació que travessa Carles Buïgas. Ja no podem més”. Ho diu un grup de veïns d’aquesta coneguda avinguda de Salou, farts de les “baralles, incidents i il·legalitats que hi ha cada dia”. “Estem fins a la gorra. Busquem ajuda, especialment de l’Ajuntament, però no ens fa cas”.

Carles Buïgas concentra nombrosos locals d’oci nocturn del municipi. Fa uns dies l’associació de veïns Salou Est va alertar de l’augment de casos delictius i incidents que s’estaven produint. I a principis de mes va presentar un escrit a l’alcalde, Pere Granados, denunciant la venda d’alcohol per part d’un supermercat més enllà de les 12 de la nit. També ven cubalibres preparats per endur-se.

Els veïns saben que la zona, i per extensió Salou, no és un niu de delinqüència generalitzada, però demanen al consistori més contundència amb el consum d’alcohol i altres drogues. “I ja no parlem dels sorolls i les molèsties que ocasiona l’oci nocturn!”, exclama un altre dels veïns afectats.

“Nosaltres vam advertir fa cinc anys l’Ajuntament del polvorí que tenen aquí. Els hem demanat solucions concretes, com posar Policia Local a peu durant la nit, multar les accions incíviques, que facin marxar els clients de les discoteques a la platja i no estiguin al carrer davant de les discoteques, que deroguin llicències… A tot això ens han dit que no”.

Pel que fa al soroll dels locals d’oci, “l’Ajuntament diu que vol posar agents cívics a la nit perquè es barregin amb la gent jove i els facin marxar. És ridícul i per posar-se a riure!”. (Font: Diari de Tarragona).

A dalt, baralla a la porta d’una coneguda discoteca de la zona (el vídeo del qual podeu veure aquí).