diumenge, 24 de juliol del 2022

L’Emilio Baldrich s’ha jubilat

 


L’Emilio Baldrich ha penjat la porra. En el bon sentit de la paraula. Perquè després de 37 anys, 7 mesos i 14 dies, el passat 15 de juliol es va jubilar com a policia local de Salou.

Durant aquests anys li ha tocat fer una mica de tot: des de patrullar pels carrers fins a inspector de locals comercials, vigilant que es complís la normativa. “Massa temps per anècdotes, bones com dolentes. Massa temps per recordar el bo i el dolent. Simplement, marxo amb el record d’haver intentat ser un bon servidor públic, un ciutadà més i algú que estima Salou”.

“Deixo enrere molts caps i molts alcaldes amb la meva època de policia a Reus i a Salou. Sobretot, deixo enrere grans professionals cada dia més joves dels quals encara aprenc coses noves, excepte la mà esquerra que s’aprèn amb el dia a dia al carrer. Ha estat un plaer ser una ajuda a la ciutadania”, explica l’Emilio amb alegria per la nova etapa de la seva vida que comença, però amb un cert regust de tristesa per tots els amics que ara ja no veurà tan sovint.