dimecres, 27 de juliol del 2022

Granados demana a Borràs que no dimiteixi

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha efectuat avui una desesperada crida a la presidenta del Parlament català, Laura Borràs (Junts), perquè no dimiteixi del seu càrrec, malgrat que serà jutjada per prevaricació i falsedat documental després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya consideri provat que va adjudicar contractes fraccionats a un amic seu mentre dirigia l’Institut de les lletres Catalanes. 

Granados creu que un polític no ha de renunciar mai i per cap concepte, hi hagi o no paella pel mig. Les cadires hi són per això, ha reblat.

Advertit pels periodistes que Borràs és independentista i ell unionista a matar, l’alcalde ha estat clar: “Per sobre de les ideologies sempre hi ha el càrrec. Ho sé jo i també ho sap Donald Trump. Pregunteu-li a ell, pregunteu-li… A més, si m’hagués de fer independentista per seguir amb la poltrona, no ho dubteu, me’n faria”, ha aclarit el mandatari salouenc. 

L’alcalde ha acabat la seva intervenció fent un prec als periodistes: “Escolteu, digueu-li a la Bea que molt bé el que ha fet avui al ple: demanes públicament perdó, te’n rius una estona de tothom i continues com si res. Així m’agrada, visca la paella!”. (Font: Tururut Viola News).