dimecres, 27 de juliol del 2022

La regidora de rates (i paelles) es disculpa a mitges

 


La regidora Beatriz Morer (PSC) s’ha disculpat avui per haver aparcat el cotxe en una plaça reservada per a minusvàlids perquè havia de menjar una paella en un xiringuito de la platja Llarga de Salou.

Una infracció que li va costar 200 euros de multa. Morer havia al·legat en descàrrec seu que s’havia desplaçat fins a l’establiment perquè hi havia un problema de rates.

I que per aquesta raó hi havia aparcat valent-se de la targeta de servei oficial.

La regidora ha intervingut després que el regidor del PP, Mario García, preguntés a l’alcalde en el ple d’avui si no pensava demanar responsabilitats polítiques a la seva companya de l’equip de govern.

García ha lamentat que conductes deplorables com aquesta malmeten la imatge dels polítics i reforcen la idea que els representants públics fan tot el que poden per aprofitar-se del seu càrrec.

Beatriz Morer ha dit que el que havia passat havia estat conseqüència “d’un malentès”, ha demanat perdó a la ciutadania i al policia que la va multar (la regidora va intentar que li tragués la multa) i ha afegit que no hi tenia res més a dir.

Una disculpa a mitges, obligada per les circumstàncies i que resulta gens creïble, perquè, després de reconèixer la seva mala actuació, la seva única sortida digna era la dimissió.

A dalt, Mario durant la seva intervenció. En segon terme, Beatriz Morer.