dimecres, 27 de juliol del 2022

Salou reforça amb una patrulla la seguretat de Carles Buïgas

 


L’Ajuntament de Salou ha reforçat amb una patrulla d’agents policials la seguretat a la zona d’oci nocturn de Carles Buïgas, després de les reiterades queixes dels veïns de la zona, que aplega la principal oferta d’oci nocturn del municipi.

La patrulla està integrada per dos agents dels Mossos i dos més de la Policia Local, que vigilaran el barri durant les 24 hores del dia.

Quan ho sàpiguen els veïns, segur que es peten de riure.

Primer perquè amb aquesta dotació no es frenarà el tràfic de drogues, les baralles i els crits al carrer.

I, en segon lloc, perquè es reconeix que fins ara no hi havia agents durant el matí, la tarda i la interminable nit, sinó només unes hores al dia, en un barri tan conflictiu.

L’aportació extra d’aquesta patrulla s’ha conegut aquest migdia al ple celebrat a l’Ajuntament. Però només després que el portaveu de Cs, Pere Lluís Huguet, insistís a conèixer l’abast del reforç, ja que el regidor de Seguretat Ciutadana, David González (PSC), se n’anava per les branques.

L’enviament d’aquest nou contingent policial, per dir-ho d’alguna manera, es produeix després que diumenge passat el Diari de Tarragona es fes ressò del malestar dels veïns, cansats que l’alcalde, Pere Granados, ignori les seves denúncies.

És a dir, el reforç s’activa no perquè Granados hagi escoltat finalment els veïns, sinó perquè el problema va sortir publicat a la premsa.

Dit d’una altra manera: l’alcalde funciona per una qüestió d’imatge. S’hi actua quan hi ha soroll, però mediàtic (laltre, el del carrer, és per als veïns).

I quan s’hi aporta una solució, és per posar-se a plorar quan ja t’has pixat de riure (després densumar els pixums al carrer).