dilluns, 25 de juliol del 2022

La gran batuda

 


L’Ajuntament de Salou va informar dissabte que agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local van desarticular “el principal punt de distribució de drogues a la zona d'oci” del municipi. És a dir, a l’avinguda de Carles Buïgas i carrers adjacents.

Durant l’operació es van detenir dos homes i es van intervenir 10 grams de cocaïna, 50 grams més de marihuana, així com diverses peces d’haixix (no se n’especifica la quantitat, però molt no devia ser), 800 euros, un mòbil robat i també documentació robada a un turista, la qual ja ha estat tornada al titular. (Font: Ajuntament de Salou).

Si tenim en compte que el preu del gram de la cocaïna es paga al carrer a 50 euros, segons mha informat el meu proveïdor habitual de mata-rates (i no, no és la regidora Beatriz Morer), tenim que el valor de la farlopa requisada és com a molt de 500 euros.

I si a això hi afegim que el gram de maria costa al carrer 4,27 euros (gràcies, Bea), tenim, per altra banda, 213,5 euros més. En resum, que el total del confiscat no arriba als 1.000 euros.

I això a Carles Buïgas, on la droga circula a dojo. ja sigui per esmorzar, dinar, berenar o sopar.

Espaterrant batuda, sí, senyors. El que no entenc per què no va sortir a la portada del The New York Times.