dilluns, 25 de juliol del 2022

Granados enviarà policies interins a pacificar Carles Buïgas

 


“Serà un recés de pau”. Amb aquestes contundents paraules ha tancat l’alcalde de Salou, Pere Granados, la polèmica suscitada per les queixes d’inseguretat ciutadana denunciades pels veïns de l’avinguda de Carles Buïgas, molt molestos per les gresques dels turistes, que els impedeixen descansar.

Segons ha explicat l’alcalde, “he donat instruccions molt precises perquè s’enviï immediatament a la zona un contingent de policies locals. Que es preparin els incívics, perquè anem a buscar-los!”.

El nou batalló d’agents està integrat per policies interins, els quals “no pararan de posar multes a tort i a dret a la zona blava, que per això hi són i cal aprofitar-los!”.

“Ningú, repeteixo, ningú sescaparà de les sancions. Pobre d’aquell que no hi posi el tiquet en un lloc ben visible!”, ha emfatitzat Granados.

Advertit l’alcalde que l’avinguda de Carles Buïgas és de vianants i allà no hi ha zona blava, i que el problema són les borratxeres, les drogues i el soroll que genera l’oci nocturn, Granados ha estat taxatiu: “És que mai no esteu contents, cada vegada us assembleu més al merda aquest del Carrer del Mar! I què foto ara jo amb els policies interins?”. (Font: Tururut Viola News).