dimarts, 2 d’agost del 2022

Belén Esteban, pregonera de les Nits Daurades de Salou

 


Durant anys, Belén Esteban va ser considerada la princesa del poble. I ella, que sovint s’ha declarat monàrquica, estava encantada amb aquest títol. 

Fins i tot l’any 2010 en un Deluxe es va emetre un documental anomenat així i en què especulava què passaria si Belén es presentés a les eleccions. 

Durant anys va ser una reina televisiva, amb grans audiències, però el pas del temps ha fet que el seu discurs no interessi gaire als espectadors i que cada cop tingui menys feina o menys aparicions televisives. 

Per sort, per corregir aquesta tendència negativa de popularitat, l’alcalde de Salou, Pere Granados, li ha llançat un cable i li ha demanat que sigui la pregonera de les Nits Daurades. 

L’alcalde està convençut que Belén és la persona idònia per ocupar aquest lloc. No només pel nivell dels actes de la festa major d’estiu del municipi, sinó també per solidaritat, ja que Granados opina que a ell també li passa el mateix que a la Belén: que cada cop té menys protagonisme, gairebé no li fan fotos, els maldecaps se li acumulen i sembla com si ningú es recordés ja d’ell. 

Sobretot el PSC, que encara no l’ha designat oficialment com el seu alcaldable. Amb l’agreujant que si aviat no hi ha acord, seria la seva estocada final a la política, i quin fart de riure que es fotrien molts salouencs!