dissabte, 6 d’agost del 2022

Granados aconsegueix allargar la temporada turística tot l’any

 


“Hem reforçat molt el producte turístic. I hem intensificat molt la relació amb els sectors. Ara estem donant un impuls al programa Salou 365 dies, perquè el que volem és deixar clar que Salou té vida més enllà de l’estiu”, diu l’alcalde de Salou, Pere Granados, en un publireportatge.

A veure, Pere, a Salou no hi ha cap producte turístic que s’anomeni Salou 365 dies. El més semblant que hi he trobat és l’Associació d’Empresaris i Comerciants de Salou 365 dies (sense fer res, hi podrien afegir).

Suposo que amb Salou 365 dies et refereixes a l’invent que et vas treure de la màniga i que es deia Salou, platja tot l’any, amb el qual proclamaves que Salou ofereix la possibilitat de gaudir de diferents activitats durant els 365 dies de l’any.

L’objectiu de la teva gran pensada, deies, era allargar la temporada. Per això proposaves passejar pel camí de ronda, pedalar, jugar als gronxadors, fer castells d’arena, fer volar estels (i coloms, també), contemplar les postes de sol des de la platja, fer fotos paisatgístiques del municipi, pescar, córrer i practicar altres esports al costat del mar.

De debò creus que així es desestacionalitza la temporada?

Escolta, Pere, la bicicleta de dalt és la teva, no?