dimarts, 16 d’agost del 2022

Granados col·loca David González al banc de l’oposició

 


Salou va commemorar ahir la festivitat de la Mare de Déu d’Agost, patrona del municipi. La celebració religiosa va començar al vespre a l’església de Santa Maria del Mar amb una missa a la qual van assistir les autoritats municipals que, com és habitual, van ocupar el primer banc de la nau central. 

Els polítics locals es van situar en dos bàndols. Al de l’esquerra, segons s’hi entra, hi eren Mario García (PP), Pere Lluís Huguet (Cs), Míriam Martínez (ERC) i David González (PSC), mentre que en el de la dreta hi havia l’alcalde, Pere Granados (FUPS), Marc Montagut (PDECat), Jesús Barragán i Julia Gómez (tots dos de FUPS). 

Tenint en compte que el PSC és soci de govern de Granados, el més lògic és que González hagués estat al banc de Granados. Sobretot si considerem que Gómez no hi pintava res allà (Barragán encara és portaveu del grup municipal). 

Un nou menyspreu de Granados envers González qui, per a més inri, tampoc serà l’alcaldable del PSC a les municipals de l’any vinent, sinó Granados. 

Si més no, això diu Granados després d’un presumpte acord assolit per ell amb els capos del PSC. Tot i que de moment no hi ha confirmació oficial per part del PSC. 

I el temps passa i passa…