dijous, 4 d’agost del 2022

Granados diu que tots són uns ineptes menys ell

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha referit al model turístic de Salou en un publireportatge. I pel que es veu, qualsevol excusa és bona per carregar contra tothom que no pensi com ell. Assegura que “molta gent que està al Govern de Catalunya” va contra Salou. I hi inclou, al sac, els partits de l’esquerra parlamentària crítics amb el Benidorm en què ens estem convertint, als quals no dubta en qualificar com a talibans. Ho explica amb la seva habitual eloqüència:


Van en contra del turisme de masses —diu—. Nosaltres, durant dos mesos, som un destí concentrat però no massificat. Som un destí familiar. Però hi ha uns quants talibans que no tenen ni idea de turisme, però parlen com si fossin experts. No entenen que el model de Salou és un model d’èxit. És un model a seguir en altres autonomies. Sembla que els agradaria estar en l’època de les cavernes.

Però de qui està parlant? De la CUP?

De la CUP, els comuns, els podemites i tots els kumbayàs.


Destí concentrat però no massificat? Destí familiar? Salou, model d’èxit i a seguir per altres autonomies? Però on viu aquest home?

Amb aquesta mentalitat menyspreadora del rival polític de què fa gala Granados qui encara viu a l’època de les cavernes és ell. I no cal filar gaire prim per comprovar que el turisme no és el seu fort, per molt que en parli com si fos un expert.

Per cert, el veig un pèl excitat, al Pere. No hi ha ningú que li pugui receptar un calmant? Ni que sigui la CUP?