dijous, 4 d’agost del 2022

Granados diu que les seves relacions amb Vila-seca són… ha, ha, ha!

 


Com tothom sap, l’alcalde de Salou, Pere Granados, és una persona oberta i dialogant. Capaç de reconduir qualsevol situació complexa amb aplom i debat serè. 

N’és una prova els constants enfrontaments amb l’Ajuntament de Vila-seca i la Generalitat sobre el consorci de PortAventura, que gràcies a Granados es resolen amb excelsa cordialitat. 

Per això quan en un publireportatge li pregunten que com van les relacions amb la Generalitat, aquest contesta, amb la simpatia i el bon tarannà que el caracteritzen: “Són cordials”. Aquesta sí que és bona, ha, ha, ha! 

Això que són cordials ens ho creuríem si no fos perquè la darrera vegada que Granados es va referir a Vila-seca va ser per dir que eren una mena de lladres perquè, juntament amb la Generalitat, defensaven que calia canviar els estatuts del consorci del centre recreatiu si es volia acomplir amb la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que havia anul·lat parcialment el pla director urbanístic de Hard Rock. 

Per afegir tot seguit que a la Generalitat “li hem perdut la confiança” perquè, en connivència amb Vila-seca, intenta perjudicar Salou. Un deliri aquest que no és nou i que només existeix en la peculiar ment de Granados. 

Dient que les relacions amb Vila-seca “són cordials”, lalcalde de Salou demostra que té l’habilitat de mentir descaradament només amb dues paraules. 

O amb una, quan assegura que les relacions amb la Generalitat són “correctes”. Ha, ha, ha!

A dalt, Granados, separant el gra de la palla.