divendres, 5 d’agost del 2022

Klein destitueix de manera fulminant la regidora de Turisme

 


L’Ajuntament va convidar ahir els turistes a participar en una gimcana digital que permet descobrir d’una manera amena els tresors de Cambrils. És a dir, els millors racons del municipi. 

I per conèixer amb més detalls el joc hi adjuntava un enllaç en què la regidora de Turisme, Marta Borràs, explica com n’és de divertit aprendre així la història de la localitat. 

El que sobta és que la regidora de Turisme en teoria és Yolanda Burgos (Cs), no Marta Borràs. Marta Borràs (Junts) va ser regidora de Turisme quan l’alcaldessa era Camí Mendoza (ERC). Però després de la moció de censura del setembre passat, Yolanda Burgos va ser nomenada responsable del departament. 

Què ha passat, doncs? Que l’alcalde, Oliver Klein, s’ha penedit de prescindir de Marta Borràs i ha decidit recuperar-la, deixant Yolanda Burgos al carrer? 

Tan malament va fer la Yolanda Burgos el seu paper de majoret a les recents festes del barri de la Llosa perquè ara Klein hagi decidit despatxar-la en benefici de Marta Borràs? 

Bé, la raó de tot plegat sembla que és molt més simple: el joc en qüestió va ser presentat el 31 de gener del 2021. I l’enllaç de Twitter remet a aquella nota de premsa. Vaja, que els actuals gestors municipals ni tan sols s’han molestat en actualitzar la informació. 

Fet que confirma que l’equip de Klein (un popurri de partits espanyolistes) segueix vivint de rendes gràcies a la feina feta pels anteriors responsables locals.