divendres, 5 d’agost del 2022

Granados segueix esperant que el PSC li truqui

 


El mes d’abril passat, l’alcalde de Salou, Pere Granados (FUPS), va informar que tornaria a presentar-se a les eleccions municipals del maig del 2023. I que aquesta vegada ho faria com a cap de la llista del PSC, una intromissió (Granados no és del PSC) que desconeixien els militants socialistes de Salou. 

Granados, que s’ho havia manegat amb els jerarques socialistes, afegia que les converses sobre la coalició es trobaven “en fase molt avançada”. 

En un publireportatge d’aquesta setmana Granados diu ara que, tres mesos i mig després, encara continuen parlant sobre el tema. “Jo vaig contestar fa temps i tot anava bé”, afegeix. 

Ostres, tu, a veure si els del PSC se n’han oblidat, de Granados, i el tenen arraconat en algun despatx com si fos una mòmia. Només li faltaria acabar així de sol un mandat que cada cop és més evident que no renovarà. 

Per cert, Granados també diu que si lidera la llista del PSC és perquè busca “estabilitat, ja que en el passat vam viure moments molt convulsos”. 

Efectivament, hi va haver moments molt convulsos en el passat. Va ser quan ell va presentar la moció de censura el 2009 i tot Salou es va revolucionar. 

I és que el perill més gran per a l’estabilitat política és Granados mateix. Sembla mentida que al PSC encara no ho sàpiguen, tot i que va ser ell qui els va treure del govern.