divendres, 30 de setembre del 2022

Granados, el gran arquitecte de l’Eix Cívic

 


Amb l’alcalde de Salou, Pere Granados, mai no saps si menteix a posta o per ignorància de les coses. O per totes dues coses, sobretot quan parla de l’Eix Cívic, segons li recriminen sovint els partits de l’oposició als plens.

Dimecres passat, el portaveu de Cs, Pere Lluís Huguet, va criticar que Granados improvisi amb l’Eix Cívic, ja que canvia d’idea constantment sense tenir en compte no només el parer dels veïns sinó també dels partits de l’oposició, als quals margina sempre que pot.

“El millor alcalde és el que té capacitat de consens”, li va censurar Huguet. “No ha volgut comptar amb nosaltres ni ara amb l’Eix Cívic ni abans amb la pandèmia, malgrat que estem desitjant col·laborar-hi. I quan diem alguna cosa que no li agrada ens titlla d’electoralistes”.

Huguet es va referir també al nou aparcament soterrat previst per Granados a l’Eix Cívic, advertint-lo que allò és zona inundable.

La reacció de Granados va ser una nova fantasmada, dient que si no es podia construir el pàrquing tampoc no s’hi podria fer el tramvia. Demostrant la seva gran desconeixença en la matèria, ja que el que diu Protecció Civil és que el perill d’inundació es troba per sota de la cota del carrer (l’aparcament soterrat), no en superfície (el tramvia).

O canviem ràpid d’alcalde, o Salou s’enfonsa.