dijous, 29 de setembre del 2022

La versatilitat ideològica de Granados arriba a la premsa de Madrid

 


El diari d’internet Libertad Digital es fa ressò en un article publicat avui del tarannà “versàtil” de l’alcalde de Salou, Pere Granados, que no dubta a canviar de partit quan li convé.

Així, recorda la seva aliança amb els exconvergents de Junts, el seu intent frustrat d’intentar liderar Cs el 2019 i ara, gràcies a “la seva capacitat d’adaptació i evolució”, el seu acostament al PSC. Ell mateix ha anunciat que serà l’alcaldable socialista, malgrat que el partit d’Illa encara no l’ha confirmat oficialment i que el Joan Ruiz segueix sense agafar-li el telèfon.

“I el triple salt mortal ideològic realment es converteix en quàdruple si es té en compte que, a més, en aquests instants també s’ha convertit en el parapet per intentar que l’hotel de la família de Pere Aragonès, president de la Generalitat i líder d’ERC, se salvi d’haver de demolir completament una sisena planta que ja està sent investigada per la Fiscalia de Medi Ambient per vulnerar els límits urbanístics. Tota una fita al camp de l’adaptació política”. (Font: Libertad Digital).

En resum, fins i tot a Madrid coneixen un Granados que cau pel seu propi pes.