divendres, 16 de setembre del 2022

Un any de la moció de censura de Cambrils (II)

 


Tal com va fer la republicana Camí Mendoza, el portaveu de JxC, Lluís Abella, també ha carregat amb contundència contra l’acció de govern en aquest darrer any de la moció de censura. “On està el canvi promès? On estan les promeses?”.  

“Sí, hem tingut un canvi, però a pitjor! Han seguit els nostres projectes, que ja estaven fets i dotats econòmicament. Com la rotonda per connectar amb l’avinguda de l’Esport, els passos de vianants al llarg de la via, els parcs de cal·listènia, els projectes en pro de la conservació de la posidònia... Tot el que estan fent ara és obra de l’anterior govern”.

“Què ha fet el govern actual? Anuncien projectes com el parc de l’Esquirol, el tercer pavelló, la nau de la brigada o el teatre auditori quan no hi ha res fet encara, no han iniciat cap tràmit, ni tenen partida.”

Per contra, va afegir Abella, ha eliminat la patrulla de platges, el servei de grua, han tancat l’oficina de turisme a les tardes durant bona part de l'estiu, i també l’oficina de promoció econòmica durant quinze dies a l’agost”.

“La deixadesa en la política de personal ha propiciat que molts espais culturals i museístics hagin estat tancats durant l’estiu. També van dir que tindríem un Cambrils més net, però hem notat el canvi a pitjor: la neteja, la jardineria, hi ha més clots que mai, a les platges s’hi han invertit zero euros…”.

“Ha estat un any ple d’improvisacions, desencerts, promeses desacreditades i incomplertes... Malauradament, Cambrils ha anat a pitjor. Va ser una moció només per interessos personals i per l’únic anhel d’una persona [Oliver Klein] d’aconseguir l’alcaldia, acompanyat d’un grup d’oportunistes que volien escalfar la cadira”. (Font: Revista Cambrils).