dissabte, 24 de setembre del 2022

La regidoria de Paelles forma part de la nova gestora del PSC

 


La regidoria de Salut de l’Ajuntament de Salou, al capdavant de la qual es troba Beatriz Morer (PSC), ha sol·licitat a l’alcalde que inclogui un festival de la paella al certamen Gastro Wine & Music que s’ha de celebrar demà a la Torre Vella. 

La regidora entén que, quan es tracta d’endrapar, el consistori no pot deixar de banda aliments tan imprescindibles per a la dieta com la paella, un plat, assenyala la Bea, “que té gran acceptació a la capital de la Costa Daurada, inclosos els xiringuitos”. 

Salut afegeix que, a diferència d’altres manduques, la paella és fàcil de cuinar i acontenta tothom, policies locals inclosos (tot i que sempre n’hi ha algun a qui se li indigesta l’arròs). 

La regidoria recorda també que la Torre Vella és un escenari magnífic per acollir aquest Festival de la Paella. “S’hi pot anar fins i tot amb cotxe i, si s’escau, aparcar en places de minusvàlids”. (Font: Tururut Viola News). 

Per cert, segons el Diari Més, Beatriz Morer forma part de la nova junta gestora del PSC, presidida per Yeray Moreno. És a dir, que en lloc de fer neteja neix ja tacada d’immoralitat.