diumenge, 18 de setembre del 2022

Protecció Civil desaconsella construir l’aparcament de l’Eix Cívic

 


A banda dels edificis, una de les grans prioritats de l’Eix Cívic de l’alcalde, Pere Granados, és construir un aparcament subterrani al barri de la Salut. De fet, la venda dels edificis és la que hauria de permetre finançar la construcció de l’aparcament.

Tot i això, el propòsit de l’alcalde topa contra un informe de Protecció Civil que alerta del perill que suposa aquesta actuació, atès que la zona continua sent inundable per molt desviament del barranc de Barenys que s’estigui fent.

En aquest sentit, Protecció Civil recomana la “No construcció de baixos, garatges ni zones en general a cotes inferiors a la cota del carrer”. Aquest informe forma part de l’expedient municipal, però sorprenentment Granados en fa cas omís i persisteix en la idea d’aparcament tant sí com no.

La conclusió per als veïns és clara: “Si tot l’enrenou que s’ha muntat ha estat per uns edificis que l’Ajuntament diu que són necessaris per finançar l’aparcament soterrat, i segons diu Protecció Civil no es pot construir per sota de la cota del carrer, doncs la conclusió s’explica per si sola: si no es pot construir l’aparcament, no calen edificis per finançar una cosa que no es pot fer”.

Ja veuràs com al final Granados s’ennuegarà amb l’Eix Cívic.