diumenge, 16 d’octubre del 2022

Els veïns de Carles Buïgas demanen traslladar l’oci nocturn a Emprius

 


Els veïns de l’avinguda de Carles Buïgas han proposat a l’alcalde de Salou, Pere Granados, que desplaci l’actual zona d’oci nocturn (bars musicals i discoteques, principalment) cap a altres punts de la població, preferentment a la zona d’Emprius.

En un document de 25 pàgines, l’associació de veïns Salou Est denuncia l’excessiva pressió que pateix la zona pel turisme estival. “Salou necessita un reequilibri”, conclou.

La contaminació acústica derivada de les festes non stop és la queixa principal, però asseguren que també pateixen altres problemes: drogues, prostitució, turisme de baix cost, baralles, incivisme, lloguers de mala mort, okupes i botigues de poca categoria.

Per això reclamen que “el turisme s’ha de repartir per tot el municipi” i hi aporten ubicacions alternatives on es podrien traslladar aquests establiments molestos. (Font: Diari de Tarragona).

La proposta veïnal, com és d’esperar, compta amb l’oposició d’una trentena de bars musicals i discoteques de la zona, i és del tot inviable. Però mostra l’estat de desesperació en què es troben els residents del barri davant la inacció dels responsables municipals.