dilluns, 31 d’octubre del 2022

PortAventura, l’estafa de mai no acabar

 


Àngel Aguiló Palou, director del programa Jo en sé + que el tu, de la televisió balear, és un dels visitants que s’ha vist atrapat a les eternes cues de PortAventura. I explica la seva trista experiència en un vídeo que ha penjat a les xarxes socials.

L’Àngel comença la seva intervenció confessant que com a habitant de Mallorca sempre ha cregut en la necessitat de limitar el turisme perquè, si no, “deixa de ser un lloc habitable i un lloc atractiu per als que el visiten”.

“He anat a PortAventura amb la família. Paga bitllet d’avió, paga desplaçament, paga hotel, paga 56 euros per persona per entrar al parc i et trobes amb cues de dues hores per pujar a les atraccions. Això vol dir que per pujar a quatre atraccions he d’invertir vuit hores de cua”.

“El que em sap més greu –afegeix– és veure missatges on em donen la culpa a mi per haver anat a PortAventura. És lamentable tenir una societat que ha normalitzat aquests abusos. Tu et pots imaginar un teatre que segueix venent entrades encara que estigui ple? O que un camp de futbol segueixi venent entrades mentre hi hagi gent que les vulgui comprar?”

“Jo no sé quanta gent hi ha a PortAventura, però des del moment que has de fer dues hores de cua per pujar a una atracció, aquí hi ha massa gent. S’haurien de limitar els aforaments, que es pugui circular pel parc amb certa normalitat; hi ha d’haver una quantitat raonable de gent”.

El vídeo, que ja arriba a milers de reproduccions, el podeu veure aquí.