dijous, 17 de novembre del 2022

Granados tomba i tomba, i cada cop es desentén més de Salou

 


Avui ha començat una nova edició del Fòrum de Turisme de Maspalomas, que demà s’acaba. Entre els ponents hi ha l’alcalde de Salou, Pere Granados, autoproclamat expert en la matèria. (Font: Ajuntament de Salou).

Des de fa temps, Granados, que s’ho té molt cregut, viu més pendent dels seus viatges i trobades amb els integrants de l’Associació de Municipis Turístics de sol i platja (és a dir, el turisme desfasat), que del dia a dia de Salou.

Entre setmana amb prou feines se’l veu, i reserva els dissabtes i diumenges a actes populistes que l’ajudin a aplanar el seu camí cap a la reelecció en les municipals del proper mes de maig.

Però el temps se li acaba. Tot i que l’oposició municipal (ERC, CS i PP) és inexistent (es limita a fer-li alguns retrets el dia del ple), tot té un cicle. I Granados està en decadència, va de capa caiguda. I el seu final, per alleujament de molts, cada vegada és més a prop. 

Serà aleshores quan el nou alcalde que entri en lloc seu haurà de treballar. I de valent! Perquè Salou, entre postureig i egolatrisme, cada dia està més deixat.