dijous, 17 de novembre del 2022

Un centenar de persones signa un manifest en contra de Hard Rock

 


Un centenar de persones de tots els àmbits socials dels Camp de Tarragona i de Catalunya han signat el manifest de la plataforma Aturem Hard Rock en contra del projecte que el Govern català promou a Salou i Vila-seca.

En l’àmbit polític hi ha Ruben Wagensberg, Jenn Díaz, Ferran Civit, Laia Estrada, Anna Gabriel, David Fernández o Jessica Albiach.

De l’àmbit social i cultural, Jordi Borràs, Albano Dante Fachín, Lluís Gavaldà, Joan Reig, Joan Magrané o Jordi Martí. I de l’àmbit acadèmic, Eudald Carbonell, Sergi Saladié, José Mansilla o Dr. Antonio Russo.

El manifest No juguem, aturem Hard Rock reclama la retirada immediata del projecte o qualsevol altre derivat amb les mateixes característiques i que s’aposti per crear una alternativa al model turístic de la Costa Daurada.

També demana destinar els 120 milions d’euros de l’Incasòl per canviar el model socioeconòmic de les comarques Camp, respectant el territori i valorant el benestar ciutadà i que es deixi d’utilitzar el planejament urbanístic per beneficiar a les grans fortunes. (Font: Diari Més).