dijous, 24 de novembre del 2022

Granados és el pitjor enemic del PSC

 


La informació que denuncia un suposat cas d’assetjament a la regidora del PSC Estela Baeza per part del seu partit (en el qual hi ha implicats els altres regidors del grup municipal) va ser desvetllada per un mitjà afí a Granados. 

El mateix que fa poc també va publicar que la regidora socialista Beatriz Morer va ser multada aquest estiu per aparcar el seu cotxe en una zona reservada per a minusvàlids a la platja Llarga perquè li venia de gust cruspir-se una paella en un xiringuito.

És la segona filtració al mateix digital que es produeix des que l’alcalde, Pere Granados, va anunciar que serà el candidat socialista a les properes municipals, el maig vinent.

Hi ha una relació de causa efecte entre una cosa i les altres? Doncs no m’estranyaria. Per començar, aquesta mena de maniobres tenen el segell inequívoc de Granados; li encanta dinamitar des de dins.

“Però home, si aquests socialistes seran els seus companys de partit en la coalició?”, pot argüir-se en defensa de Granados.

Doncs precisament per això: Granados vol deixar clar que amb ell al volant aquests abusos no passarien perquè ell no ho permetria. Que sense ell el que hi ha al PSC de Salou actual és canalla, una colla de ninots que han convertit el partit en una mena de pati de col·legi. I per això passa el que passa.

“Queda clar que em necessiteu, sense mi no sou ningú ni teniu futur, jo sóc l’equilibri, l’ordre, la garantia que us cal”, és el missatge que vol transmetre l’alcalde als jerarques del PSC.

Granados és home d’intrigues, no té escrúpols, elimina adversaris i va per lliure, sense ningú capaç de barra-li el pas. 

Pobre PSC, quan s’adonin d’amb qui han pactat!