dimecres, 30 de novembre del 2022

Granados, nou president de l’Associació de Municipis Turístics

 


L’Aliança de Municipis Turístics (AMT) de sol i platja ha celebrat a Salou una trobada per procedir al canvi de la presidència de l’entitat, que assumeix, a partir d’ara, l’alcalde de la capital de la Costa Daurada, Pere Granados, en substitució de l’alcalde d’Adeje, José Miguel Rodríguez Fraga, a qui se li dona una altra funció (es tracta de càrrecs que es distribueixen segons rota, vull dir que són rotatoris).

L’AMT està integrada per vuit municipis: Adeje, Arona, Benidorm, Calvià, Lloret de Mar, San Bartolomé de Tirajana i Torremolinos, a més de Salou.

Tots ells es caracteritzen per tenir una visió casposa del turisme, amb el sol i platja (i la massificació i les borratxeres) com a gran revulsiu econòmic. És a dir: pa per avui, fam per demà.

Cal preguntar-se per què, si la trobada era tan important (Granados fins i tot va muntar un congrés paral·lel, el SalouCongress, per donar-se més visibilitat), van faltar tres alcaldes. Concretament, el de Torremolinos, el de Sant Bartolomé de Tirajana i el Benidorm. En els dos primers casos van venir regidors substituts. I pel que fa a Benidorm, el va seguir per internet.