divendres, 2 de desembre del 2022

El Mercat de Nadal torna amb una quarantena de parades

 


El Mercat de Nadal de Cambrils s’instal·larà del 5 al 10 de desembre a la plaça de la Vila i als carrers Gimbernat i Immolats del Setge. L’horari d’obertura serà de les 10 a les 14 hores i de les 16:30 a les 21 hores.

L’espai comptarà amb una quarantena de parades dedicades a la venda de guarniments nadalencs, pessebres, figures tradicionals, plantes de Nadal, articles de regal, artesania i alimentació (llaminadures, formatges, pastissets artesans, xurreria), a més de la tradicional castanyera i el comerç local del Barri Antic.

El tradicional mercat, que fa més de 30 anys que se celebra, és una iniciativa conjunta entre l’associació de comerciants Vilacentre i el Departament de Promoció Econòmica per promoure les compres de Nadal en comerços de proximitat.

Està previst que el Pare Noel arribi al mercadet el dimarts 6 a les 18 hores amb el Trenet de Nadal i farà una ruta pel barri antic acompanyat de cercaviles nadalencs i xanquers. Cada tarda, a partir de les 18 hores gaudirem de la seva visita i recollirà les cartes dels infants. (Font: Ajuntament de Cambrils).