dimecres, 28 de desembre del 2022

El PSC se suma a una moció de censura contra Granados

 


Estocada política mortal per a l’alcalde de Salou, Pere Granados. Quan tothom pensava que encararia amb absoluta tranquil·litat la recta final d’aquest mandat, el PSC, el seu soci de govern, ha assolit un acord amb els grups de l’oposició municipal per tal de presentar una moció de censura que convertirà David González en el nou alcalde del municipi.

El pacte s’ha aconseguit en bona part gràcies al desig de venjança de González, que sembla haver caigut en desgràcia al partit en detriment de Yeray Moreno, el nou home fort dels socialistes salouencs.

L’encara actual portaveu socialista ocuparia l’alcaldia durant aquests últims mesos i després cediria el testimoni a Yeray Moreno, que per fi ha obert els ulls i s’ha adonat que Granados és un polític acabat.

“Ens ha costat veure-ho, però l’actual alcalde representa el passat, l’humor ranci dels Morancos i companyia, tal com es va poder veure al festival Esto es la monda, i el turisme caspós de sol i platja que fins i tot Pajares troba antiquat”.

“Creiem que el millor és fer un gir de 180 graus a la política anacrònica d’un alcalde cada vegada més carrossa i caducat”, explica el PSC en un comunicat.

En un intent d’aturar la maniobra, Granados s’ha posat en contacte amb Mario García (PP), a qui hauria promès un any d’alcaldia si no dona suport a la moció de censura.

També està negociant amb ERC, atès que Granados sempre s’ha declarat un independentista nat: “Visca Terra Lliure!”, ha cridat perquè ningú en tingui dubtes.

En canvi, Granados ha descartat tractar amb Cs: “Aquests, pobres, estan més acabats que jo”, ha reblat. (Font: Tururut Viola News).