diumenge, 11 de desembre del 2022

ERC recorda com se les gasta Granados

 


ERC ha tirat d’hemeroteca i ha publicat una altra de les que qualifica de Pindoleta del personatge que és l’alcalde de Salou, Pere Granados. Recorda com li agrada jugar brut i difamar l’adversari. 

«Faltaven 15 dies per les eleccions municipals de l’any 2011 i, amb Granados d’alcalde, el consistori de Salou va fer una acusació pública molt greu a dues persones que integraven la llista electoral del PSC, per malversar 44.000 euros dels comptes del consistori. 

»Roda de premsa i fotos de Granados. 

»Es tractava de l’exregidor de Joventut i número 6 de la candidatura, Dani López, i de l’extècnic de l’àrea i número 3 de la candidatura, Aitor Arruego, acusats per Pere Granados de l’aprovació de sis factures presumptament irregulars emeses entre 2007 i 2009 amb govern del Partit Socialista, Convergència i Unió i Renovació Democràtica de Salou.

»Suposadament, s’haurien encarregat unes feines a una entitat externa, el Grup Jove, per l’elaboració d’un pla de joventut sense haver ofert concurs públic ni passar l’aprovació pel ple de l’Ajuntament. En aquell moment, l’extècnic de l’àrea de joventut era el tresorer d’aquella entitat.

També es va qüestionar per part de l’Ajuntament la contractació de monitors, ja que es desconeixia la quantitat de persones que van intervenir en l’elaboració d’aquest pla de joventut i la jornada horària que hi van dedicar.

»Doncs bé, tot allò, que es va denunciar a les xarxes socials durant dies i dies, va acabar en un no res.

»Les acusacions per part de Granados, alcalde gràcies a una moció de censura, inculpant a tort i dret a qualsevol socialista que figurés a la llista electoral del PSC, eren un motiu electoral.

»En definitiva, cap informe intern ni extern sobre les persones inculpades sense fonament; mentides i mentides de Pere Granados. O, més aviat, ara que s’apropen les festes de Nadal: Fum, Fum, Fum». (Font: ERC)

Esquerra oblida esmentar que Granados porta dos mandants amb el PSC com a soci de govern, amb Dani López com un dels seus integrants. 

I que en les municipals de l’any vinent Granados, a sobre, encapçalarà la llista socialista. 

Una mostra més de la baixada de pantalons del PSC actual, que res té a veure amb el PSC d’abans.