dissabte, 3 de desembre del 2022

La zona blava és per als cambrilencs

 


A l’últim ple municipal de l’Ajuntament de Cambrils el portaveu de Junts, Lluís Abella, va preguntar al regidor de Mobilitat, David Chatelain, per què durant la temporada baixa de la zona blava es paga de dilluns a dissabte al migdia, quan és usada majoritàriament pels cambrilencs, i, en canvi, és gratuïta la tarda dels dissabtes i tot el diumenge, que és quan hi ha més afluència de vehicles? “No ho entenem. Aquesta mesura perjudica cambrilencs. Ens poden dir quin és el criteri utilitzat?”.

La resposta de Chatelain va ser que “entenem que aplicar la zona blava de dilluns a diumenge seria excessiu”. Sens dubte, un criteri del tot científic el que s’hi aplica i que no admet cap mena de discussió a l’hora de determinar qui ha de passar per caixa.

Chatelain va rematar la seva intervenció dient: “Tot i això, tots els escenaris estan oberts i hem d’esperar la finalització de les obres de la rambla de Jaume I”, quan precisament el que contempla el projecte és reduir de forma notable el nombre de places d’aparcament a la zona. (Font: Revista Cambrils).